Mine kvalifikationer som byrådspolitiker

Jeg er en ung men dreven politiker, der har lært det politiske håndværk i spejderbevægelsen og som næstformand i Dansk Ungdoms Fællesråd. Politiske resultater skaber ikke sig selv – det kræver, at du ved, hvordan du skaber flertal for dine sager.

Min uddannelse som cand.merc. sætter mig i stand til at arbejde analytisk og realistisk i forhold til sammenhænge imellem aktiviteter og økonomi.

Min erhvervserfaring har givet mig et både bredt og dybt indblik i den offentlige sektors udfordringer med styring af aktiviteter og økonomi.

Jeg er udfordret af at have et fuldtidsarbejde og to mindre piger. Min indstilling til det er dog, at det skal kunne lade sig gøre at have indflydelse i den kommune, som jeg brænder for at efterlade lidt bedre, end da jeg kom til den.

Jeg kan ikke lade være med at forbedre de steder, jeg er. Næsbjerg er et skønt sted at bo. Men her kunne blive endnu bedre, hvis der var et tilbud til forældre på barsel og andre hjemmegående. Derfor tog jeg initiativ til Babycaféen i Næsbjerg i 2016.

Mere om Line

Se Lines profil på LinkedIn